Groente en fruit de Gruntehoof

Ons assortiment

In onze winkel vindt u het meest complete assortiment aan groenten en fruit. Maar ook huisgemaakte gezonde en verse producten, zoals soepen, maaltijdsalades, kant-en-klaarmaaltijden, rauwkostsalades, smoothies en fruitsappen en nog veel meer.

Vindt u hier niet wat u zoekt? Kom gerust even langs bij ons in de winkel, daar helpen wij u graag verder.

Groente en Fruit

In onze winkel vint u een groot assortiment aan groenten en fruit die dagelijks vers geleverd worden. Niet alleen voor de populaire groenten en fruit maar ook voor de ‘vergeten’ groenten kunt u bij ons terecht. 

Iedere dag worden vers gesneden groenten gemaakt. U hoeft ze alleen nog maar in de pan te doen, lekker makkelijk!

We zien u graag bij ons in de winkel!

Fruitschalen

Op aanvraag maken wij voor u de mooiste fruitschalen met onze verse producten uit de winkel. We gebruiken hiervoor niet alleen fruit maar ook sapjes en ingemaakt fruit. 

Wilt u een fruitschaal bestellen? Kom langs in de winkel of bel naar: 077-307 7158

Salades en Maaltijden

Al onze salades worden dagelijks vers bereid in onze eigen keuken. We hebben een zeer ruim assortiment aan rauwkostsalades, voor ieder wat wils! Lekker voor bij de barbecue of als extraatje bij uw maaltijd.

U kunt bij ons ook terecht voor verse maaltijden die u thuis op kunt warmen. Van macaroni tot wraps en van maaltijdsalades tot stamppot. Voor het hele assortiment zien wij u graag in de winkel.

Soepen

Een van onze specialiteiten zijn de verse soepen. Deze worden in onze keuken bereid. We hebben een ruime keuze aan smaken:

Truujesoep, erwtensoep, goulashsoep, bospaddestoelensoep, heldere groentesoep, chinese tomatensoep, lente uiensoep, mosterdsoep, bloemkoolsoep en franse uiensoep.

In het aspergeseizoen hebben we natuurlijk ook verse aspergesoep: helder én gebonden.

Allergenen

Bij Groente en Fruit De Gruntehoof hechten we veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over allergenen in onze producten. We begrijpen dat het essentieel is voor mensen met allergieën om te weten welke ingrediënten ze moeten vermijden.

Om u te helpen, maken we gebruik van productstickers waarop eventuele allergenen worden aangegeven. Op deze manier kunt u gemakkelijk controleren of een product geschikt is voor uw dieetbehoeften voordat u het aanschaft. Om het nog eenvoudiger te maken, hebben we een overzicht samengesteld waarin de nummers worden gekoppeld aan specifieke allergenen. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk nagaan welke allergenen mogelijk aanwezig zijn in het product dat uw interesse heeft.

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de productstickers accuraat en actueel is. Mocht u echter nog vragen hebben over allergenen in onze producten, staan onze vriendelijke medewerkers klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Uw gezondheid en welzijn hebben voor ons de hoogste prioriteit. We streven ernaar om u hoogwaardige producten te bieden, zodat u met vertrouwen kunt genieten van onze heerlijke groente- en fruitassortimenten.

Werkfruit

Wist u dat onderzoek aangetoond heeft dat er minder ziekteverzuim optreedt bij medewerkers die elke dag verse groente en fruit eten? Ook wordt het aanbieden van fruit op de werkvloer zeer gewaardeerd. 

Bij ons bestelt u het fruit voor op uw werk, dat iedere maandag- en woensdagochtend bezorgd kan worden in de gemeente Peel en Maas. U kunt zelf het assortiment samenstellen of kiezen voor een door ons samengestelde box. Voor de mogelijkheden neem contact met ons op.

Bestellingen

U kunt een bestelling plaatsen door langs te komen in de winkel, op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

Naast het verkopen van groente en fruit, verkopen wij ook alles voor bij de barbecue, gourmet of het buffet. Voor meer informatie nodigen wij u uit om langs te komen in onze winkel, of ons op te bellen.

Neem contact op

Indien u verder nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!