Groente en fruit de Gruntehoof

Werkfruit

Wist u dat onderzoek aangetoond heeft dat er minder ziekteverzuim optreedt bij medewerkers die elke dag verse groente en fruit eten? Ook wordt het aanbieden van fruit op de werkvloer zeer gewaardeerd. 

Bij ons bestelt u het fruit voor op uw werk, dat iedere maandag- en woensdagochtend bezorgd kan worden in de gemeente Peel en Maas. U kunt zelf het assortiment samenstellen of kiezen voor een door ons samengestelde box. Voor de mogelijkheden neem contact met ons op.

Ons assortiment

Groente en Fruit

Wij bieden een breed scala aan smaakvolle en gezonde opties om uw maaltijden te verrijken. Bij ons vindt u seizoensgebonden favorieten en exotische lekkernijen. Benieuwd naar ons aanbod? Klik hieronder om het te bekijken!

Fruitschalen

Ontdek ons uitgebreide assortiment fruitschalen! Wij bieden prachtig samengestelde fruitschalen, perfect voor speciale gelegenheden of als een gezond cadeau. Benieuwd naar ons aanbod? Klik hieronder om het te bekijken!

Salades en maaltijden

Ontdek ons uitgebreide assortiment salades en maaltijden! Geniet van verse salades en smaakvolle maaltijden, perfect voor drukke dagen. Benieuwd naar ons aanbod? Klik hieronder om het te bekijken!

Soepen

Ontdek ons smakelijke assortiment soepen! Verwarmend en vol van smaak, onze soepen zijn perfect voor een heerlijke maaltijd. Benieuwd naar ons aanbod? Klik hieronder om het te bekijken!

Bestel hier uw werkfruit

* Alleen bezorgen op maandagen tussen 9:00 - 12:00 en woensdag vanaf 12:00

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.